La Sega del Canto

Markus Pulkkinen & Jouni Salo

La 17.6. klo 19:00 ja su 18.6. klo 15:00 (sopii koko perheelle)

 

La Sega del Canto on jo maineeltaan legendaarinen.

Duo, jolla on monta soitinta, sahasta kitaraan. J.J. alias Joppe Salo soittaa sahaa + heittää hauskat jutut ja Mr.Pulp alias M. Pulkkinen hoitelee matkalaukku-urkuharmoonin, huilun, laulun, maracassit, jalat jne. Tämä on skiffle- musiikin parhaimmistoa! Klassisesta heviin, evergreenejä ja elokuvamusiikkia...siis ihan mitä vaan. Duo käy esiintymässä usein myös Saksassa ja Venäjällä. Tämän esityksen huumoria ei voi kertoa. Se on nähtävä. 

"Salo soittaa sahaa hämmentävän taidokkaasti ja heittää täysin poskettomia juttuja englantia etäisesti muistuttavalla kielellä, joten kuulijakin pärjää huonolla kielitaidolla. Pulkkinen hoitelee matkalaukku-urkuharmoonia, huilua ja laulua, ja rytmityksiä eri vempeleillä.

La Sega del Canto edustaakin skiffle-musiikin jaloa parhaimmistoa, musiikilliset lähteet ulottuvat klassisesta heviin, evergreeneistä elokuvamusiikkiin. Sopii odottaa ihan mitä vaan, ja silti saattaa yllättyä.

Onko kyseessä mainoslauseen lupaama historian hulvattomin duo? Se jää nähtäväksi, mutta vatsalihakset kipeinä Painotalolta joka tapauksessa poistutaan." (Sanomalehti Keskisuomalainen)

Kesto n. 2 h väliajan kanssa.

Liput 20/16. Lippuvaraukset: varaa lippuja -lomakkeella

vahvistamme varaukset saapumisjärjestyksessä